Het opladen van je kristallen is een van de rituelen die thuis horen bij het gebruikmaken  van de maanenergie. Met volle maan is het namelijk de tijd bij uitstek om dit te doen? 
Maar HOE DAN? 

Want de ene kristal mag je niet afspoelen met water en de andere juist wel.Heel verwarrend allemaal. Dus dan is het logisch dat je er geen bal meer van snapt.

Ik vind het zelf altijd maar wat lastig om te onthouden welke kristallen ik mag afspoelen onder water. En ik heb eigenlijk ook geen zin om dit steeds weer op te moeten zoeken. Daarom heb ik gezocht naar mogelijkheden die ik voor al mijn kristallen kan toepassen zonder schade aan te brengen.  

Wat ik hiervoor gebruik is een Auraspray met een reinigende werking (in die van mij zitten stukjes bergkristal) of Palo Santohout (ook wel heilig hout genoemd). 

Ik spray de kristallen met deze Auraspray of ik houd ze in de rook van het Palo Santo hout. En klaar is Kees, mijn kristallen zijn gereinigd. Een kind kan de was doen. 

Maar nu komt het opladen nog. Vaak lees je: “leg je stenen buiten in het licht van de volle maan”. Maar ja wat dan als het regent? Want sommige stenen mogen nu eenmaal niet nat worden. Geen paniek! Je stenen hoeven echt niet buiten te liggen om op te kunnen laden. De energie van de volle maan is zo ontzettend sterk, dat deze overal aanwezig is.

Leg je stenen dus gewoon op de vensterbank met de intentie om ze op te laden.De energie van de maan zal daar net zo goed zijn werk doen als buiten en zeker als je het met de juiste intentie doet.

Wat je ook kunt doen is een glas water op de vensterbank zetten in het licht van de volle maan. Drink dit de volgende dag op en je zult de energie van deze maan zeker voelen.

Het is dus allemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. 

HAPPY FULL MOON!

Advertenties