HSP ROCKS!

Welkom! Super leuk dat je een kijkje neemt op de website van HSP Rocks. Mijn naam is Madelijn, ik ben 32 jaar, woon in Buchten (klein dorpje in Limburg) en ben zelf een HSP-er. Je hoort tegenwoordig steeds vaker de term HSP. Maar wat houdt deze term nu eigenlijk in?
Dat vroeg ik mij dus ook 7 jaar geleden af toen ik ontdekte dat ik een HSP-er ben. Ik worstelde met van alles en nog wat. Ik ben mij vanaf die tijd in alles wat met HSP te maken heeft, gaan verdiepen. Inmiddels ben ik al heel wat wijzer geworden en ik volg momenteel zelfs een opleiding tot HSP-therapeut. Uiteindelijk ga ik mijn eigen praktijk te starten, zodat ik alle HSP-ers kan laten ROCKEN!! Mijn doel is dan ook iedereen te laten voelen dat HSP geen last hoeft te zijn, maar juist heel goed ingezet kan worden als kracht! Tot die tijd zal ik jullie voornamelijk informeren door middel van blogs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.